Tussen Jelka en een ‘Hard Place’

Vandaag presenteert Jelka van Houten in de Melkweg haar allereerste album aan het grote publiek. Althans ze heeft wel veel vrienden en familie uitgenodigd. “Er komen zo veel bekende mensen dat het bijna een levende begrafenis is. Wat dat betreft kom ik in een warm bad,” vertelt ze met een komische openheid die de zangeres kenmerkt over de loop van het uitgebreide, zelfbewuste interview met Kemna. Het warme bad en de titel van het album, Hard Place For A Dreamer, illustreren hoe Jelka in haar kwetsbaarheid als artiest balanceert tussen wat ze openbaar maakt en wat ze privé houdt. “Ik moet echt leren mijn mond te houden.”

Lees verder op Kemna.tv

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s