Tussen Jelka en een ‘Hard Place’

Vandaag presenteert Jelka van Houten in de Melkweg haar allereerste album aan het grote publiek. Althans ze heeft wel veel vrienden en familie uitgenodigd. “Er komen zo veel bekende mensen dat het bijna een levende begrafenis is. Wat dat betreft kom ik in een warm bad,” vertelt ze met een komische openheid die de zangeres kenmerkt over de loop van het uitgebreide, zelfbewuste interview met Kemna. Het warme bad en de titel van het album, Hard Place For A Dreamer, illustreren hoe Jelka in haar kwetsbaarheid als artiest balanceert tussen wat ze openbaar maakt en wat ze privé houdt. “Ik moet echt leren mijn mond te houden.”

Lees verder op Kemna.tv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s