Grey’s Anatomy – Seizoen 10 (Tweede deel)

De tweede helft van dit jubileumjaar is consequent, zacht gezegd. Als er een serie is die zich in latere seizoenen heeft gevonden, dan is dat Grey’s Anatomy wel. De dertiende aflevering geeft antwoord op de spannende cliffhanger op Aprils (Sarah Drew) bruiloft. Tegelijkertijd blijven de complicaties zich opstapelen voor Meredith (Ellen Pompeo) en Dereks (Patrick Dempsey) relatie nu hij door de president gevraagd is om mee te werken aan het project dat hij beloofde af te slaan. In een leuke twist worden romantische relaties in het ziekenhuis verboden, wat vooral ironisch is omdat iedereen altijd met iedereen slaapt en er anders geen serie is. Op dit moment is dit vooral een probleem voor Alex (Justin Chambers) en Jo (Camilla Luddington), die tevens verschillende opvattingen hebben over hun gesprek in de winterfinale.

Lees de rest van mijn recensie op MijnSerie.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s