Veronica Mars (2014)

In mei 2007 loopt een klrs_634x945-140110122132-634.veronica-mars.cm.11013eine blondine in een roze jack de straat op terwijl het regent. Albert Hammonds It Never Rains in Southern California draait op de achtergrond. Het grimmige contrast is tekenend in dit laatste shot van de onpopulaire tienerdetective Veronica Mars. De titulaire heldin heeft ongekende schade toegebracht aan haar omgeving dankzij haar instinct om de waarheid naar boven te halen. Juist op dit moment besluit de nieuwe zender The CW dat twee miljoen loyale kijkers niet voldoende zijn en trekt de stekker uit de serie. Fans zijn woedend. Iedereen weet dat een verslaafde niet zo maar kan stoppen en dus vragen ze naar meer. Het duurt zeven jaar voordat het getouwtrek over rechten, de kleine initiatieven en de onvoorwaardelijke toewijding van fans, bedenker Rob Thomas en hoofdrolspeler Kristen Bell uitmunten in een historische Kickstarter met 91.585 geldschieters die in totaal 5 miljoen dollar doneren. Het resultaat is een Veronica Mars film waarin onze heldin, net als de duizenden fans, weer even terugkeert naar haar verslaving.

Lees de rest van mijn recensie op MijnSerie.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s