De onzekere toekomst van Game of Thrones

HBO vernieuwt de immens succesvolle Game of Thrones met twee seizoenen. De serie scoort met haar seizoen 4 première de best bekeken aflevering voor de kabelzender sinds The Sopranos finale. Ondertussen kijken er miljoenen mensen ook nog illegaal, dringt de marketing door tot in de kleinste hoekjes van het land en zijn de tientallen acteurs van de serie popsterren geworden. Game of Thrones is een wereldwijd fenomeen. Het is een van de meest consistente series op televisie in kwaliteit. Het vorige seizoen zag een ongeëvenaarde wending die fans schreeuwend naar het dichtstbijzijnde kussen stuurde. Het nieuwe seizoen wordt met de anticipatie van een WK finale of Hunger Games vervolg ontvangen. Er lijkt geen stoppen aan het succes van de serie. Toch is de toekomst van de serie zorgwekkend.

Lees de rest van mijn column op MijnSerie.nl 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s